Publicitat
Comarca

Tres detinguts després de robar en un domicili

La Policia Local de Matadepera va detenir dilluns al vespre i in fraganti tres individus de nacionalitat sud-americana com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a domicili. Els fets es van produir als volts de dos quarts de vuit del vespre al centre del poble, quan un veí va alertar a la policia que acabava d’arribar a casa i s’havia trobat a dins a tres individus que en veure’l van fugir corrents.

La ràpida actuació de la patrulla de la Policia Local en respondre a l’avís rebut va portar a localitzar el vehicle amb els tres individus amagats al seu interior. Amb la col·laboració dels Mossos es va procedir a l’escorcoll dels individus i del vehicle, a l’interior del qual es van trobar els objectes robats.

Investigació
Els tres individus van quedar detinguts i van passar la nit a les dependències del cos de Mossos d’Esquadra de Terrassa a l’espera de passar a disposició judicial. El vehicle també va ser traslladat a la comissaria per a la seva investigació.

Les detencions es van fer el mateix dia en què el ple municipal va aprovar una moció impulsada per l’equip de govern (Junts per Matadepera) demanant mesures per a millorar la seguretat dels municipis i la modificació del codi penal per a elevar les penes en els robatoris amb força a domicilis. Una moció que deixa palès la preocupació del govern municipal per aquesta problemàtica.

Així mateix, les tres detencions de dilluns se sumen a les dues que va fer també la Policia Local de Matadepera a finals del passat mes de desembre de dos individus de nacionalitat dominicana com a possibles autors d’un robatori amb força en grau de temptativa. Els fets es van produir al Pla de Sant Llorenç, quan un veí va alertar que havia vist circular un vehicle a velocitat molt lenta i amb els llums apagats amb dos individus dins, mentre que al costat del cotxe hi havia tres individus més que anaven mirant les cases. La policial va poder detenir els dos ocupants del cotxe, mentre que els que es trobaven fora van fugir.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top