Publicitat
Comarca

El WhatsMat de l’Ajuntament arriba als 500 primers usuaris

Un mes després de presentar-se oficialment, l’Ajuntament de Matadepera ha anunciat que el WhatsMat, el nou canal de comunicació amb el ciutadà, ha arribat ja als primers 500 usuaris. El WhatsMat, que ofereix, essencialment, les mateixes prestacions de la coneguda aplicació de mòbil WhatApp però amb alguns avantatges més, ha rebut també una vuitantena de consultes per part dels ciutadans que s’hi ha subscrit, la majoria d’elles referents a informació sobre tràmits, horaris, autobusos i sobretot via pública. Tanmateix, el canal també ha publicat diverses notícies d’interès, la primera de les quals va ser la retirada del pi que va tenir lloc el passat divendres 24 de gener.

Per formar part d’aquest canal, l’interessat es pot inscriure fàcilment i de forma gratuïta enviant un WhatsApp al telèfon fix del mateix Ajuntament, que també servirà per a l’aplicació (93 787 02 00), i sol·licitant l’alta del servei. En poca estona es demanarà confirmació per part del Consistori de poder enviar missatges i també que es guardi el número com a contacte. El servei es podrà donar de baixa en qualsevol moment i compleix estrictament tota la normativa de protecció de dades.

Bidireccional
El gran avantatge que té el servei és que, a diferència del Telegram, és bidireccional, és a dir, l’usuari pot fer consultes a l’Ajuntament en els horaris d’atenció al públic, sense que aquestes siguin visibles a la resta d’usuaris però també rebre puntualment informació municipal.

“En un principi la idea era arribar a tothom”, va apuntar el regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, Xavi Mampel, “però -va afegir- de manera que fos l’administració la que s’adaptés als canals, eines i llenguatge que utilitza el ciutadà, i no al revés. Haver arribat a 500 usuaris en només un mes és una dada molt engrescadora per començar”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top