Publicitat
ambulancia
Comarca

Investiguen la mort d’una menor a Vacarisses

La noia, de 16 anys, ha patit una caiguda

Ambulància del SEM

Una menor ha mort aquesta matinada a Vacarisses. Els Mossos d’Esquadra de l’Area Bàsica Policial (ABP) de Terrassa investiguen el fet, però els indicis apunten a una mort accidental per precipitació. La noia, d’uns 16 anys, ha caigut des del balcó d’un pis, segons les primeres informacions.

Els fets han ocorregut poc abans de les 2 de la matinada. A la zona han arribat unitats dels mossos i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que no han pogut fer res per remuntar l’estat de la jove malgrat el seu trasllat a un centre sanitari. Els mossos han posat en marxa una investigació i han pres declaració a testimonis, a joves que es trobaven amb la víctima en una reunió d’amics.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Investiguen la mort d’una menor a Vacarisses
To Top