Publicitat
Comarca

L’Ajuntament de Matadepera inicia els tràmits per fer la sobirania fiscal

Ajuntament de Matadepera

Treballen amb la previsió que l’ingrés dels impostos a l’Agència Tributària Catalana entri en funcionament abans d’acabar l’any

L’Ajuntament de Matadepera va aprovar la moció al ple

“La voluntat política és tirar-ho endavant, però amb garanties”, ha explicat la regidora d’Hisenda, Bet Fonollosa, al web municipal Matadepera.cat i ha afegit: “El procediment requereix tot un seguit de mesures que cal fer amb antelació, perquè l’Agència Tributària Catalana no deixa de ser un intermediari entre l’administració municipal i l’estatal”.

Fonollosa fa referència a la campanya Sobirania Fiscal, que l’Assemblea Nacional Catalana va impulsar l’any passat amb l’objectiu que les institucions i la ciutadania paguin els impostos a l’Agència Tributària Catalana. De fet, la iniciativa es va traduir en una moció, que va ser aprovada pel ple municipal fa mesos, que va ser votada per Junts per Matadepera, ERC Matadepera i CUP Matadepera per tal que l’Ajuntament iniciés el procés tècnic per tal de fer efectius els pagaments d’impostos a l’Agència Tributària Catalana.

Abans d’acabar l’any

El passat dijous 10 de març, el coordinador local de l’ANC Matadepera Joan Manau i el representant local del Consell per la República Emili Riba que dona suport a la iniciativa, es van reunir amb l’alcalde de Matadepera Nil López i la regidora d’Hisenda Bet Fonollosa per tractar el tema.

Fonts municipals apunten que la previsió d’ingressar els impostos a l’Agència Tributària Catalana entri en funcionament abans d’acabar l’any.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top