Publicitat
Comarca

Nova edició del Pòdium a Matadepera

Comença el dia 8 i s’allarga fins al 15 de juliol

eEl periodista Albert Beorlegui amb Peter Schmidt, director artístic de Pòdium i Núria Garcia regidora de cultura, en un moment de la presentació

La regidoria de Cultura de Matadepera torna a programar una nova edició del Pòdium, una iniciativa que forma part de la nova generació de festivals de música clàssica, on s’aporten noves maneres de veure i sobretot de sentir el concert tradicional. Hereva del Festival de Música a Matadepera, arriba a la seva edició número 41.

La regidora de Cultura, Núria Garcia, i el director artístic del Pòdium, Peter Schmidt, van presentar l’edició d’enguany, que no només inclou els ja tradicionals assajos oberts a tothom que tindran lloc del 8 al 15 hores al Casal de Cultura, sinó també mitja dotzena de concerts. El primer serà obert per a tothom. També hi haurà una conferència del periodista i musicòleg Joan Vives comentant l’edició d’enguany (8 juliol a les 19.30 hores).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top