Publicitat
Comarca

Reforcen el servei de bus a l’Institut Viladecavalls per l’inici del curs

El dimecres, primer dia de classes, hi haurà horaris excepcionals a Viladecavalls

Instal·lacions de l'Institut Viladecavalls

Coincidint amb l’inici del curs escolar que es produirà dilluns, l’Ajuntament de Viladecavalls oferirà l’habitual reforç de transport per anar i venir de l’institut del municipi. Un any més, hi haurà servei de monitoratge en el transport amb autobús.

Un codi de color per a cada nivell educatiu establirà l’ordre amb el qual els alumnes hauran de pujar en els diferents autobusos que aniran fins a l’institut de Viladecavalls. S’aturaran a les parades de Can Trias i Sant Miquel de Guanteres.

Cada alumne disposarà d’una targeta amb el seu color identificatiu, que li entregarà el mateix centre educatiu el primer dia de cada curs. Hi haurà quatre parades: Terrassa, Can Trias, Sant Miquel i Institut.

Els horaris de pas del bus han estat consensuats entre l’Ajuntament, l’IES Viladecavalls i l’operadora que presta el servei de bus. Per tal que tot funcioni de manera adequada en aquest servei de reforç que es posarà en marxa a partir del dimecres dia 7 de setembre, caldrà que tant l’alumnat com les famílies respectin de manera escrupolosa els horaris i autobusos marcats per a cada grup o nivell.

D’altra banda, cal destacar que el dimecres dia 7 de setembre hi haurà uns horaris excepcionals d’aquest servei de reforç, tant a l’anada com a la tornada de l’institut, per adequar-se a les eventualitats del primer dia del cursa escolar, que en el cas dels instituts serà el dimecres.
Tots els usuaris hauran de tenir en compte que, tal com passa amb la resta de transports comunitaris, la utilització de la mascareta serà obligatòria.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top