Publicitat
Comarca

Nou local per als Serveis Socials a Matadepera

Estan situats al carrer Montserrat cantonada amb Balmes

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Matadepera va fer efectiu el passat 14 de novembre el seu trasllat de local. Actualment, es troba situat al número 37 del carrer de Montserrat, just a la cantonada amb el carrer de Balmes de la localitat.

Feia més de dos anys i mig, que aquestes oficines municipals estaven instal·lades provisionalment al Casal de la Gent Gran.
El nou local ofereix unes prestacions molt més adequades. Es tracta d’un espai de 261 metres quadrats que l’Ajuntament va adquirir a finals del mes de desembre de 2020 per 296.323 euros, una operació que va comptar amb l’informe favorable de la Direcció General de l’Administració Local, segons indiquen fonts municipals

De 9 a 14 hores

A les noves dependències hi ha els serveis de Treball Social, Educació Social, Psicologia, Advocat, i Orientació en casos de Pobresa Energètica. Els horaris d’atenció al públic són de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, tot i que cal demanar hora.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nou local per als Serveis Socials a Matadepera
To Top