Publicitat
Cultura i Espectacles

S’inaugura l’exposició “Conviure en un món de diferències”

L’exposició “Conviure en un món de diferències” es pot visitar des d’aquesta setmana, i fins al pròxim 10 de juny, al claustre del convent de Sant Francesc (plaça del Doctor Robert, 1). En aquesta proposta es mostren les diferents diversitats (d’origen, religiosa, capacitats diverses, persones grans, infants, orientació sexual, gènere, imatge corporal…) i es reivindica una societat més tolerant, diversa i respectuosa amb els drets de tothom. Els plafons expositius són resultat d’un treball participatiu amb l’il·lustrador Joan Turu i infants del casal d’estiu municipal inclusiu de Creu Roja Terrassa, realitzat el 12 de juliol de 2017, a l’IES Terrassa. L’horari de visites és de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 hores i de 17 a 19 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top