Publicitat
Esports

Setze terrassencs es concentren diumenge amb Espanya a València

Publicitat

La selecció espanyola masculina de hockey començarà diumenge a València la darrera concentració de l’any, just després de la Copa del Rei. Realitzarà sessions dobles d’entrenament fins el diumenge dia 20 de desembre. El seleccionador espanyol Fred Soyez ha convocat 29 jugadors, 16 d’ells terrassencs. Destaca l’absència de l’home que més vegades, ha vestit la samarreta de la selecció, Sergi Enrique.

Publicitat

Sis dels internacionals juguen al Club Egara: Quico Cortès, Pau Quemada, Marc Recasens, Josep Romeu, Xavi Gispert i Gerard Clapés. L’Atlètic aporta cinc jugadors: Pepe Cunill, Albert Beltrán, Marc Boltó, Joan Tarrés i Marc Sallés. Aquest darrer segueix lesionat i treballarà a banda del grup. Els cinc terrassencs restants són de l’RC Polo: David Alegre, Xavi Lleonart, Roc Oliva, Marc Miralles i Vicenç Ruiz.

Publicitat
To Top