Publicitat
Esports

Dues medalles d’or per a Ot Dalmau en els Trofeus Nacionals

Publicitat

El patinador egarenc Ot Dalmau, del club ArtisticSkating MR, s’ha proclamat guanyador en la categoria júnior en dos Trofeus Nacionals en les modalitats de lliure i Solo Dance. En el Trofeu nacional de Cunit, Ot Dalmau va executar el seu disc amb molta seguretat i demostrant el seu alt nivell tècnic. Amb la música de la pel·lícula Matrix, es va situar en una primera posició que va conservar fins al final.

Publicitat

Ot Dalmau va participar en les dues competicions en qualitat de convidat per la Federació Espanyola de Patinatge. En la modalitat de Solo Dance, el patinador terrassenc també es va proclamar campió júnior en el Trofeu Nacional de Torredembarra. Amb una gran interpretació del personatge de Joker, va destacar com el millor participant de la competició. Amb aquest doblet, Ot Dalmau finalitza la seva etapa a la categoria júnior..

Publicitat
To Top