Publicitat
Terrassa

El mòbil a les aules, una oportunitat pedagògica

Publicitat

Un informe del Consell Escolar de Catalunya (CEC) destaca l’oportunitat pedagògica que els dispositius mòbils ofereixen per l’aprenentatge de l’alumnat a Catalunya i també la importància de la tasca que nombrosos docents i centres ja duen a terme amb èxit. El CEC conclou en el seu informe que la introducció dels dispositius mòbils pot incidir en la millora de l’ensenyament i dels aprenentatges de les diverses àrees curriculars. El CEC considera que poden augmentar la motivació del grup de l’alumnat i que permeten introduir noves metodologies que enriqueixen els processos d’ensenyament i aprenentatge. A més, l’informe diu que l’ús de les tecnologies digitals fomenta el treball cooperatiu i col·laboratiu.

Publicitat
Publicitat
To Top