Publicitat
Terrassa

Cs demana una moratòria per obrir noves cases d’apostes

Publicitat

El grup municipal de Cs portarà a debat del ple una proposta de resolució perquè s’apliqui una moratòria municipal a l’obertura de noves cases d’apostes i joc, així com per a la renovació de les llicències ja existents”. El portaveu del partit, Javier González, explica que la moció planteja “estudiar les modificacions precises en la normativa per a regular que no s’obrin aquest tipus de locals en les proximitats de centres educatius, centres juvenils, biblioteques o edificis públics amb un elevat pas de menors d’edat”. La iniciativa inclouria, a més, altres mesures com incrementar les campanyes de conscienciació destinades a adolescents i als seus pares o tutors legals.

Publicitat

González avança que una de les accions previstes és potenciar l’activitat “Drogues, i tu què en saps?”, que també treballa les addiccions al joc. El portaveu afirma que “es duria a terme en coordinació amb la Subdirecció General de Drogodependències del Departament de Salut i amb experts implicats en aquest àmbit” i amb el consens del Departament d’Educació. La proposta també inclou instar al Govern a “reformar la Llei General de Publicitat per a fer efectiva la protecció del públic infantil i juvenil”, regulant la publicitat de les Cases d’Apostes.

Publicitat
To Top