Publicitat
Terrassa

Quarta edició a Mútua del curs d’exploració quirúrgica del mediastí

Publicitat

L’hospital universitari MútuaTerrassa acull avui la quarta edició del curs d’exploració quirúrgica del mediastí, un “workshop” organitzat per la Sociedad Española de Pneumología y Cirugía Torácica amb la cooperació del servei mancomunat de Cirurgia Toràcica de Mútua, l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau i l’Hospital del Mar. La inauguració tindrà lloc a les 3.45 de la tarda a l’edifici docent de MútuaTerrassa. El curs està dirigit a cirurgians toràcics en formació i adjunts joves “interessats en adquirir coneixements en relació als aspectes més rellevants de l’exploració quirúrgica del mediastí per a l’estadificació del càncer de pulmó”. Una vintena de professionals assistiran a les activitats.

Publicitat
Publicitat
To Top