Publicitat
Terrassa

Els ciclistes estrenyen llaços amb la Sindicatura per una bona convivència als carrers

L’associació Biter, que promou l’ús de la bicicleta, continua estrenyent llaços amb les entitats de la ciutat per contribuir a una bona convivència entre ciclistes, vianants i conductors als carrers de Terrassa. En aquesta ocasió han signat un acord de col·laboració amb la Sindicatura Municipal de Greuges en què ambdues parts es comprometen a fer actuacions conjuntes per educar i sensibilitzar la població cap a una cultura de mobilitat sostenible, saludable i segura i, molt específicament, a difondre el missatge de respecte cap al ciclista.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top