Publicitat
Terrassa

Fupar i el Gremi d’Hostaleria signen un conveni

Fupar, entitat social compromesa amb la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, i el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, associació empresarial que agrupa empreses del sector de l’hostaleria, la restauració i els hotels, han signat un conveni de col·laboració per promoure la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i en risc d’exclusió social. L’acord constitueix una passa endavant en les relacions entre Fupar i el gremi en la creació de noves sinergies i cooperacions en l’àmbit de l’ocupació i la generació de valor social a la ciutat. La signatura, que ha tingut lloc aquesta setmana, ha anat a càrrec del president del Gremi d’Hostaleria de Terrassa, Xavier Gómez Febrel, i del director comercial de Fupar, David González.

Publicitat
To Top