Publicitat
Terrassa

Tots els grups municipals de l’Ajuntament deTerrassa acorden el reglament de la Bústia Ètica

Els cinc grups municipals de l’Ajuntament de Terrassa (TxT, PSC, ERC, C’s i JxT) han acordat el reglament de la Bústia Ètica de l’Ajuntament, una nova eina per al bon govern i la integritat pública, creada perquè la ciutadania disposi d’un canal segur de participació que permeti tenir coneixement de qualsevol acció o omissió contrària als principis ètics requerits a l’Administració.

Un cop finalitzat en treball dut a terme per la Comissió Informativa de Transparència, el Ple ordinari de maig inclourà a l’ordre del dia l’aprovació del reglament, que comptarà amb els vots favorables de tots els grups.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top