Publicitat
Terrassa

Rull perd la semillibertat i torna a la presó de Lledoners

Publicitat

La jutgessa de vigilància penitenciària de la presó de Lledoners ha traslladat aquesta tarda a l’exconseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, la providència per reingressar ahir mateix al centre penitenciari. El jutjat de vigilància penitenciària número 5 de Catalunya ha acordat que el terrassenc torni avui mateix a la presó, igual que Jordi Turull. El jutge del número 1, per la seva banda, manté per ara el tercer grau per a l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, i per a l’exconsellera Dolors Bassa, per a qui la fiscalia havia sol·licitat la suspensió immediata de la mesura atorgada per la Generalitat el passat 14 de juliol.

Publicitat

Ahir va ser, per tant, el darrer dia que Josep Rull va poder desplaçar-se al seu lloc de treball a MútuaTerrassa i va passar ja la nit a la presó de Lledoners. Es tracta de la mateixa decisió que el magistrat va prendre dimarts en els casos del vicepresident Junqueras i quatre presos més del procés. La Fiscalia Provincial de Barcelona va presentar aquest dijous matí un recurs al jutjat de Vigilància Penitenciaria número 5 pel tercer grau que gaudeix l’exconseller de Territori, el terrassenc Josep Rull. Així, la Fiscalia segueix el mateix camí que amb Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. La Fiscalia també ha presentat recursos contra altres presos independentistes: Jordi Turull i Dolors Bassa. La Fiscalia demana la suspensió del tercer grau. Dimecres, també la Fiscalia va demanar que suspenguin les sortides de Josep Rull per anar a treballar a MútuaTerrassa, com ha fet fins ara. Rull ja va dir ahir a Diari de Terrassa que esperava una decisió imminent.

Publicitat
To Top