Terrassa

Un mural per agrair la tasca del voluntariat en la pandèmia

Publicitat

El Consistori inaugura avui, Dia Internacional del Voluntariat, un mural de l’artista Anna Taratiel que agraeix la tasca del voluntariat a la ciutat en un any especialment dur a causa de la Covid-19. La regidora de Qualitat Democràtica, Ona Martínez, visita avui al migdia l’obra, situada sota el pont del Cementiri Vell, al Parc de Vallparadís, juntament amb l’autora del mural i representants de la Taula d’Entitats del Voluntariat. De fet, el projecte ha comptat amb la implicació directa de la Taula d’Entitats del Voluntariat, que va debatre i validar la iniciativa de l’Ajuntament i que posteriorment va contribuir a la creació de l’obra, a través d’un procés participatiu dinamitzat per la mateixa artista. A partir d’una proposta per crear un mural basat en paraules, les entitats van elaborar un llistat de 22 valors que l’autora ha reflectit al mural.

Publicitat
To Top