Publicitat
Terrassa

Catorze residents de la llar Serra de l’Obac de Prodis donen positiu en Covid-19

Publicitat

Diversos residents i professionals de la llar Serra de l’Obac de Prodis han donat positiu en Covid-19. Segons explica al twitter el gerent de la Fundació Prodis, Dani Jorquera, des de finals de la setmana passada “van aparèixer símptomes del virus en un parell de residents d’una de les nostres llars”. Després de fer-los les proves ràpides d’antígens, aquests dos casos van donar positiu, de manera que van extendre-les també a la resta de la llar, “donant un resultat de catorze positius, de catorze residents”.

Jorqueja indica que una de les residents que havia donat positiu va ser traslladada a un centre sanitari, “on està a planta, i els tretze residents restants estan a la llar, confinats però sense símptomes”.

Publicitat

A banda, cinc professionals de la mateixa llar de Prodis també han donat positiu, són assimptomàtics, i “estan bé, a casa, i passant els dies de confinament que toquen”.

Publicitat
To Top