Publicitat
Terrassa

La previsió de la conselleria de Salut es posar 8.800 vacunes diàries

Publicitat

Els equips de vacunació preparats pel departament de Salut han vacunat ja a 10.475 persones a Catalunya, 2.182 d’elles en les últimes 24 hores, segons dades actualitzades avui per la Generalitat. La previsió del govern català és inocular 738.000 dosis de vacuna en les pròximes dotze setmanes, és a dir, posar una mitjana de 8.800 vacunes diàries, mesura que encara no s’ha assolit però que Salut afirma que arribarà en els propers dies. A més d’haver iniciat la vacunació als centres residencials de gent gran, Salut va començar ahir també a vacunar els professionals sanitaris que treballen en hospitals i centres d’atenció primària. Fins ahir, de les 10.475 persones vacunades, 1.121 ho han estat a la ciutat de Barcelona, 357 a la de Lleida, 277 a Sabadell, 275 a Badalona, 108 a Tarragona i 67 a Girona, entre altres ciutats. Totes les persones que reben la primera dosi de la vacuna -de moment l’única disponible a Espanya és la de Pzifer/Biontech- hauran de tornar a inocular-se una segona dosi després de 21 dies.

Publicitat
Publicitat
To Top