Publicitat
Terrassa

MútuaTerrassa inicia un curs en abordatge multidisciplinar del càncer

Publicitat

“L’objectiu és que els diferents professionals que intervenen en el tractament dels pacients amb càncer tinguin una visió global de tot el procés, i no tan sols una formació enfocada a la seva disciplina concreta; tot perquè l’atenció de la persona sigui encara millor”, explica Alba Manzaneque, membre del servei de farmàcia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. De fet, aquest és un dels serveis, juntament amb el d’Oncologia, Hematologia i Infermeria que han promogut la celebració del primer curs d’abordatge multidisciplinari en oncologia, que ahir va començar a l’Edifici Docent de l’entitat.

Deu sessions
La formació consta d’un total de deu sessions, que es perllongaran fins al setembre. Personal d’infermeria, medicina, farmàcia, residents i personal tècnic tractaran de l’atenció integral en el càncer de mama, de còlon i recte, de pulmó, la leucèmia mieloide crònica i l’aguda, el limfoma no Hodking, la síndrome mielodisplàsica i el mieloma múltiple.

Publicitat

Exceptuant les sessions de mitjans de juny i d’inicis de juliol, que seran monogràfiques i se centraran en les toxicitats en el tractament i la seguretat del pacient amb càncer, tota la resta inclouran dos temes d’una hora de durada aproximadament.

Publicitat
To Top