Publicitat
Ahir i Avui

Quina posició ocupa una avinguda en el rang?

No acostuma a ser habitual, però en aquesta oportunitat, sí. Ens referim al fet que les dues fotografies, la de 1991, any de la mort de dos secundaris del cinema de Hollywood com John McIntire i John Russell, i la d’ara, comparteixen que s’han fet el mes de gener.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

És una curiositat que no aporta gairebé res, però que queda plasmada a aquestes pàgines per a sempre. Millor això que no res.

Ens trobem, com ahir, a l’avinguda del Vallès i, com ahir, a una zona concreta. Aquesta avinguda pot donar molt de si gràcies a la seva longitud. És una qualitat que, depenent a què ens referim, pot ser bona o no tan bona. Les avingudes ja ho tenen, que són tan llargues, que poden oferir un ventall de possibilitats per a qualsevol cosa o activitat.

A les avingudes hi passen tota mena de vehicles i, també, persones que passen per als llocs on es pot. No sempre és possible. Desconeixem si en el món dels carrers, places, avingudes i altres, hi ha categories. Seria bo que algú ens ho aclarís. És més important un carrer o una avinguda. Hi ha carrers també molt llargs, cal tenir-ho present.

L’any 1991, quan es va fer la fotografia antiga i també quan la pel·lícula “¡Ay, Carmela!”, dirigida per Carlos Saura, va arrasar als premis Goya, aquesta avinguda no era gaire diferent de com és ara.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top