Publicitat
Cultura i Espectacles

Carlos Martínez porta el seu mim al Cultural

El Centre Cultural Terrassa acull demà diumenge (a les 18 hores), dins de la seva programació per a públic familiar, la visita del reconegut mestre de la mímica, Carlos Martínez. El preu de les entrades és de 14 euros i és possible adquirir un pack familiar.

L’asturià Carlos Martínez és "un dels més prestigiosos mims del nostre temps." Prova d’això és que recentment se li ha reconegut els seus 36 anys de trajectòria amb el Premi Especial 2018 concedit per l’Organització Mundial del Mim.

Discrepància
L’artista presentarà l’espectacle "Drets Humans", on "mostra la discrepància oberta entre els drets humans i la seva execució, entre allò que està escrit i allò que succeeix dia a dia", s’explica al text de presentació. Per fer-ho, Martínez "repassa els articles de la Declaració dels Drets Humans en clau d’humor".

Carlos Martínez Álvarez ( Pravia, 1955) fa més de 30 anys que és mim, creant un món de gestos que combinen el seu esperit i humor mediterranis amb un ritme precís i una tècnica acurada. La seva carrera l’ha portat a teatres d’Amèrica, Àfrica, Europa i Àsia.

Publicitat
To Top