Publicitat
Cultura i Espectacles

Josep Guindo exposa imatges de dansa al Centre Cultural

El Centre Cultural Terrassa, dins de la seva 36ª Temporada BBVA de dansa 2019, acollirà una exposició fotogràfica a càrrec de Josep Guindo Soldevila, especialitzat en fotografia de dansa i circ. La mostra es podrà veure a l’Espai Fotoclub del Centre Cultural entre els pròxims 14 desembre i 18 de gener de 2020. La inauguració es farà aquest dissabte, a les set de la tarda.

Guindo té, actualment, el càrrec de vicepresident de FotoClub Terrassa i actual President de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya. És cardiòleg i està considerat com uno de los fotógrafs favorits de la desapareguda ballarina Alicia Alonso.

En aquesta exposició es mostren algunes de les imatges més representatives de les diferents gales realitzades al llarg de l’any en curs, en el qual han intervingut companyies del prestigi de l’American Ballet Theatre de Nova York, Sant Petersburg Festival Ballet, Ailey-II, Ballet de Geòrgia, Victor Ullate Ballet, Compañía Antonio Márquez, Patricia Guerrero, Ballet de Catalunya, Crea Dance by Maria Rovira i la segona edició de la Gala "Ballarins Catalans al Mon" dirigida per Marisa Yudes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top