Publicitat
Cultura i Espectacles

Pengim-Penjam commemora el seu 35 aniversari al Cultural

La companyia Pengim-Penjam celebra aquest cap de setmana els seus 35 anys de vida com a companyia, amb un espectacle de titelles i música en viu. La companyia de Josep Maria Serrat i Mercè Alemany porta, en aquesta ocasió, el seu espectacle "Un regal magnífic" , inspirat en el conte de Michael Ende "El titella de roba". La intenció de la companyia és que petits i grans gaudeixin de la música tot vivint les peripècies i aventures d’en Felip, el ninot estimat d’en Pepus que li va regalar l’àvia Serafina. En Felip, quan és rellevat per un altra joguina, no es rendeix mai i sempre mira endavant, buscant la manera de recuperar l’amistat del seu company de joc.

Al llarg de la funció, segons explica la companyia, "els adults viuran una regressió a la infantesa amb molta tendresa i emotivitat i els infants podran viure els seus jocs i el dels seus pares." "Un regal magnífic" és, a més a més, un espectacle de música en viu amb violí, violoncel i piano baix, amb una cantant (la Marta Riba) i el titellaire Josep Maria Serrat. Els músics són Clara Serrat (violí), Maria Serrat (violoncel), Xavier Algans (piano) i Pepo Domènech (baix).

L’espectacle es va estrenar el 13 de gener de 2019 al Festival de Música Clàssica i Tradicional que organitza Amics de la música de santa Magdalena d’Esplugues, al Centre Cultural l’Avenç d’Esplugues. La companyia va ser creada l’any 1985, sota la coordinació de Josep M. Serrat. Des d’aleshores ha fet espectacles infantils i per adults, exposicions i tallers de titelles per innumerables escoles, festes de pobles, festes majors, programacions estables de pobles i ciutats, fires, festivals de teatre i de titelles, TV, i un llarg etcétera.

Companyia de pallassos
El 1992 es va crear la companyia de pallassos Els Germans Albergínia i paral·lelament a Pengim-Penjam ha anat creixent i presentant els seus espectacles per molts llocs.

També en aquest any es va incorporar Mercè Alemany i juntament amb en Josep M. Serrat han portat a terme totes aquestes tasques. En la creació i interpretació dels seus espectacles hi participen diferents professionals de diversos camps artístics, (direcció, música, pintura, costura…). La seva principal motivació és que "ens encanta fer riure a petits i a grans, transmetre emocions, valors i fer volar la imaginació", explica Serrat.

Les dades

Espectacle "Un regal magnífic", de Pengim-Penjam

Lloc Sala d’actes del Centre Cultural Terrassa

Hora Diumenge, a les 18 hores

Preu 10 €

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top