Publicitat
Cultura i Espectacles

Nova convocatòria d’ajudes a músics i grups

Les Cases de la Música acaben d’obrir la convocatòria del Programa de Suport a la Creació Musical, dirigit a músics i formacions novells i/o emergents. Es tracta d’ajudes a cost zero en diferents àrees que inclouen l’enregistrament en estudi, producció de directes, creació de càpsules audiovisuals, participació en els escenaris Cases de la Música al Mercat de la Música Viva de Vic i a la Fira Mediterrània de Manresa i l’ajuda a l’autoria o composició en col·laboració amb la Fundació SGAE.

Aquestes línies de suport a la creació musical de les Cases de la Música (Mataró, Gironès, L’Hospitalet, Manresa i Terrassa) es presenten per tercera vegada i, tal com ja es va fer el 2018, s’han unificat criteris i formats concedint ajudes de creació a músics i formacions musicals de Catalunya.

Jurat especial
Les propostes seran seleccionades per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat de Casa de la Música i per l’equip gestor de les Cases de la Música. La convocatòria es va obrir ahir i hi haurà temps fins al 23 de març per presentar propostes. La resolució es farà el 6 d’abril.

Els artistes o grups s’hauran d’inscriure per les ajudes a la seu de la Casa de la Música més propera al seu àmbit geogràfic. El nombre d’Ajudes concedides variarà segons la Casa de la Música que les concedeixi.

Algunes ajudes no estan obertes a totes les Cases de la Música en el mateix període de temps. Els artistes o grups es podran presentar a més d’una beca a la seva Casa de la Música de referència.

Concretament a Terrassa es podrà optar a la participació en el MMVV (Escenari de Casa de la Música); participació en la Fira de la Mediterrània (Escenari de Casa de la Música); a les ajudes per a l’Enregistrament en Estudi; a les ajudes a la Producció de Directes; a les Càpsules Audiovisuals; ajudes a l’Autoria/Composició; per actuar al KM.0 (Manresa i Terrassa) i per participar en el Fred Festival (Terrassa.).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top