Publicitat
Cultura i Espectacles

La cançó “Tu fas” de Doctor Prats es converteix en conte

"Tu fas" s’ha convertit aquest mes de febrer en el primer llibre de l’editorial Nanit, una empresa literària especialitzada "a convertir en conte cançons de grups catalans." La publicació està basada en una cançó homònima de Doctor Prats. El llibre ha estat il·lustrat per la Laia Carrera i vol ser una oportunitat per parlar de l’amor i del que compartim cada dia amb la nostra família.

La sinopsi del conte parla d’una situació de "quan la família creix, la casa s’omple de rialles i colors. Sembla que tot s’aturi però prengui sentit alhora. Cada demà és millor que ahir. I, si junts sumem totes les

alegries, podrem encendre les nits i fer ballar les estrelles al nostre compàs, perquè junts som família."

Les autores del conte són Laia Figueras i Núria Puyuelo. La il·lustradora Laia Carrera (Barcelona, 1982) "ha tingut la sort de combinar durant molts anys les seves tres passions: l’art, la música i l’educació", s’explica a la seva biografia.

Com a il·lustradora, ha col·laborat amb diverses editorials, ajuntaments, biblioteques i associacions i s’ha autoeditat diferents projectes personals. Actualment viu al Montseny, on gaudeix de la natura, que és una de les seves fonts d’inspiració.

El Festribalet
D’altra banda, cal ressaltar que la publicació del conte coincideix amb El Festribalet, una gira que Doctor Prats portarà a terme aquest any per diversos teatres de Catalunya pensada per al públic familiar. Després de més de 350 concerts i tres discos, la banda de fusió de Terrassa ha decidit presentar un espectacle participatiu, que barreja trets artístics i musicals, en què els petits de casa en seran els protagonistes i que es presentarà al Teatre Principal el 20 de setembre.

Nanit és una editorial de contes infantils basats en lletres de cançons de grups catalans. En col·laboració amb els grups, converteix les lletres de les cançons en contes per tal que els nens les puguin entendre i fer-se-les seves, i alhora els pares puguin compartir amb els seus fills la música que els agrada. Els contes, pensats per a nens de 4 a 8 anys, inclouen unes propostes didàctiques per fer en família i van relacionats amb tot un seguit de recursos (il·lustracions per pintar, propostes de conversa, jocs) disponibles a la web de Nanit.

L’editorial Nanit va néixer amb l’objectiu de contribuir, amb el seu granet de sorra, a mantenir la innocència i la màgia dels més petits. Per això col·laborem amb diverses ONG que treballen pels drets dels infants. A més, com a editorial està adherida al segell Llibrelocal.cat per promoure l’edició, el disseny i la impressió de proximitat, i tenim com a objectiu fomentar la lectura en un entorn familiar que afavoreixi el vincle entre pares i fills.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top