Publicitat
Cultura i Espectacles

Espectacle de circ “Cabaret Tub Mateix!”, demà al Cultural

El Centre Cultural acull aquest diumenge a les sis de la tarda l’espectacle de circ “Cabaret Tub Mateix!”, a càrrec de l’associació terrassenca Tub d’Assaig i que s’emmarca dins de la 14a. edició de la seva proposta “Circ de l’Any”. A l’espectacle de circ, creat per a l’ocasió, hi haurà acrobàcia teles, equilibris, malabars, bàscula, clown i cèrcol aeri. Participaran la companyia Filigranes (que serà l’encarregada de conduir la gala), el Circ Pistolet, Balusca Circus i la companyia Terna com a grups locals i membres de Tub d’Assaig, mentre que la Cia La Kanija i Ramiro Vergaz hi seran com a artistes convidats. Les entrades costen 12 euros i es poden treure a fundacioct.cat/programació/14e-circ-de-lany/.

Des de Tub d’Assaig expliquen que “després d’un any molt complicat per a tothom i molt dur per al món de la cultura i del circ, volem començar el 2021 amb tota l’energia de Tub d’Assaig, que ja fa temps que ha deixat de ser un experiment per ser un projecte consolidat, una associació autogestionada i assembleària amb més de 13 anys de recorregut”.

L’Associació Tub d’Assaig 7,70 va néixer la tardor de 2007 a Terrassa de la inquietud d’un grup d’artistes de circ de compartir un espai on crear i desenvolupar els seus projectes personals i col·lectius. Un cop trobat aquest espai, els artistes i companyies de l’associació van començar a crear espectacles propis, a dinamitzar esdeveniments i a rebre i oferir formacions, sigui per compte propi o interrelacionant-se amb altres entitats.

Fruit d’aquest treball van néixer propostes que es van anar consolidant amb els anys, com el Festival de Circ de Terrassa, la Gala de Circ de Festa Major o el Circ de l’Any.

Creixement
L’interès creixent en el circ a la ciutat va obrir les portes a arrencar el projecte formatiu de l’associació, enfocat a grans i petits, professionals i amateurs. De fet, la creació, formació, producció i exhibició de circ són els seus objectius.

Si bé inicialment tots els membres de l’associació eren artistes de circ, el creixement de l’entitat ha fet que ara siguin perfils molt diversos els que s’encarreguen de tirar endavant amb la gestió i organització de l’associació, apostant pel model assembleari.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top