Publicitat
Cultura i Espectacles

Torna “Terrassa Secreta” amb cinc espectacles

Les persones saben el dia i lloc però no la proposta artística

Un concert anterior de “Terrassa Secreta” / Marta Balaguer
Publicitat

El moment diu que la situació de la pandèmia va a millor i això fa que els agents reprogramin propostes que l’any passat van quedar aturades. Una d’aquestes en l’àmbit del sector artístic és “Terrassa Secreta”, en la que un nombre reduït de persones s’inscriuen per gaudir d’un esdeveniment cultural del qual només en coneixen la disciplina artística. No saben ni el nom de la persona que actuarà ni que farà ni el lloc. I, cal dir, que algunes d’aquestes propostes s’havien desenvolupat en cases particulars.

Enguany, el programa reuneix cinc espectacles que se celebraran des del 22 de maig fins al 16 d’octubre. Com que és “sorpresa” només hi ha alguna pista per saber de què va. Seran espectacles de teatre, de jazz, impro, música i audiovisual. El programa està impulsat a la ciutat per la productora L’Embarral. Aquest projecte singular es va iniciar l’any 2016 i va tenir continuïtat els anys 2017, 2018 i 2019, mentre que l’any passat (el de la Covid) va tenir lloc a través de les xarxes socials. En aquesta edició, el programa compta amb Jazz Terrassa i Casa de la Música. “Terrassa Secreta” va ser seleccionat pel projecte CultSurfing, una iniciativa que pretén crear connexions entre projectes culturals singulars d’arreu dels Països Catalans.

Publicitat
Torna “Terrassa Secreta” amb cinc espectacles
To Top