Publicitat
Cultura i Espectacles

Adrià Font celebra 600 concerts a la Cava

El músic serà avui el protagonista del concert d’aniversari

El bateria egarenc Adrià Font

El 40è Festival Jazzz Terrassa (FJT) està avui d’aniversari. La festa, a partir de les 21 hores, tindrà com a protagonista el bateria egarenc, Adrià Font, Premi Jazzterrasman, que ha realitzat un rècord de 600 concerts en aquest espai, dels quals va ser un dels fundadors. La nit, doncs, serà força especial en tant que Font estarà acompanyat del gran trompetista, Josep Maria Farràs, Carles Pineda, al saxo alt, Joan Albert, al saxo tenor, Xavier Algans i Enric Carreras, al pinao i Pep Coca i Ramon Grimalt, a contrabaix. Companys d’escenari per un aniversari emblemàtic que també ho han estat al llarg dels seus concerts en la Cava de la ciutat.

Amb aquest concert, la programació del festival arriba a la seva recta final. Aquest divendres, hi haurà nova proposta liderada pel saxofonista Lew Tabackin, que revisita Terrassa després de 13 anys i actuarà en format de trio juntament amb Philippe Aerts, al contrabaix i Mourad Benhammou, a la bateria. Nascut a Filadèlfia el 1940, Tabackin és un músic molt polifacètic perquè a més de tocar el saxo i la flauta, és compositor, arranjador i director d’orquestra.El músic americà destaca per fusionar melodies i canvis rítmics amb el seu duet d’instruments que ofereixen versatilitat.

El dissabte arriba la cita amb un altre cap de cartell, el bateria Billy Cobham amb Jean Marie Ecay a la guitarra, Christophone Cravero, a teclats i violí i Fifi Chayeb, al baix elèctric. Cobham és considerat com un mestre absolut del seu instrument, alhora que també destaca com a compositor i com a productor discogràfic. El festival es tancarà el diumenge amb un concert al Parc de Sant Jordi amb bandes joves, una d’elles Fred’is Jazz Band de Matadepera i l’altra Young Effervence BB del Taller de Músics de Barcelona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Adrià Font celebra 600 concerts a la Cava
To Top