Publicitat
Cultura i Espectacles

Nou butlletí “Merlet” del Museu de Terrassa

El tema central està dedicat a Thomas Beckett

Portada del nou número de "Merlet"

Aquest mes de juny, el Museu de Terrassa edita el número 56 de Merlet, el butlletí informatiu del museu. La publicació, de caràcter semestral, té com a principal objectiu informar de les notícies i els treballs de recerca, així com d’altres continguts vinculats amb el patrimoni local i amb l’activitat desenvolupada pel Museu de Terrassa. Merlet va començar a publicar-se l’any 1996 i a partir del número 35, l’any 2009, la revista va passar a editar-se íntegrament en format digital obert i es pot consultar a https://www.terrassa.cat/merlet. La temàtica del nou número de la revista està centrada en la commemoració de l’Any Beckett a Terrassa i en les diferents activitats organitzades. També dedica el nou espai de l’entrevista a l’exdirector del Museu Domènec Ferran. També s’han renovat seccions

Publicitat
Nou butlletí “Merlet” del Museu de Terrassa
To Top