Publicitat
Cultura i Espectacles

Premi a la creació literària escolar

Guanyadors del concurs Sambori d’Òmnium Cultural

Guss Martínez, de l'Escola Andersen que ha rebut el primer premi

Tres alumnes de Terrassa, Guss Martínez Rodríguez, Paula Cerdán Palacios i Adriana López Puig, són els guanyadors del Premi Sambori de narrativa escolar en l’àmbit nacional, que es va entregar aquest dimecres a la seu d’Òmnium Terrassa. Guss Martínez Rodríguez, de l’Escola Andersen, ha guanyat el primer premi de cicle superior de primària amb l’obra “Te’n recordes?”, Paula Cerdán Palacios, de l’Institut Montserrat Roig, ha estat guardonada amb el segon premi del primer cicle de secundària per l’obra “Condemnada per triar”, i Adriana López Puig, de l’escola Tecnos, premiada amb el segon guardó del segon cicle de secundària amb la narració “Mil noms, mil cognoms i un vestit llarg”.

Els premiats van quedar finalistes en els premis entregats al Vallès Occidental. Cada demarcació fa entrega dels seus premiats i tots aquests alumnes passen a la fase final de Catalunya, on el Guss, la Paula i l’Adriana n’han resultat guanyadors. Aquest 2021 han participat 143 textos seleccionats per les escoles i hi ha hagut una participació total de 691 alumnes de 35 centres educatius a la demarcació del Vallès Occidental. L’organització vol agrair tota la gran tasca que fan els mestres, professors i tutors i els centres educatius, perquè sense ells el Premi Sambori no seria possible. Enguany ha sigut el darrer any, després de 15 edicions, que el premi Sambori s’ha desenvolupat com el coneixem. A partir del curs vinent, el premi s’adapta a les noves realitats socials i educatives i es convertirà en la Mostra Sambori Òmnium que reconeixerà projectes culturals de creació col·lectiva de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top