Publicitat
Cultura i Espectacles

Nou grup de recreació històrica “Els pelegrins de Terrassa”

Es farà públic aquest diumenge amb la festivitat de Sant Jaume

Escultura dedicada a "La porta de Terrassa al Camí de Sant Jaume"

El diumenge és la festivitat de Sant Jaume i els Amics del Camí que porten el nom del sant ho celebraran amb una nova caminada de 5,5 quilòmetres, des de la capella de Sant Jaume del Pla del Bonaire fins a l’emplaçament de l’escultura “La porta de Terrassa del Camí de Sant Jaume”, a la ronda de Ponent a l’altura del carrer del Doctor Fleming. Amb aquesta caminada, l’entitat aprofitarà per fer la presentació pública del grup de recreació històrica jacobea “Els Pelegrins de Terrassa”, integrat per una vintena de consocis amb indumentària jacobea medieval. Aquest grup tindrà l’honor d’anar a la capçalera de la caminada que es fa cada any per aquesta data i d’altres.

Publicitat
Nou grup de recreació històrica “Els pelegrins de Terrassa”
To Top