Publicitat
Cultura i Espectacles

Jam session liderada per Atenea Carter

Concert de la veu local a la Nova Jazz Cava

Atenea Carter

Recta final pel cicle de Jazz a la Fresca a la Nova Jazz Cava de Terrassa. La Jam Session d’avui està liderada per Atenea Carter, una de les veus emergents locals amb més projecció. Ateneu actuarà enformat quartet, al costat de Vicente Marí, a la guitarra, Pep Coca, al contrabaix i Pau Gurpegui, a la bateria. El concert tindrà lloc a les 21 hores del vespre.
Carter és una cantant i teclista nascuda en 1992. Nascuda en el si d’una família de dones artistes, va començar a tocar el piano clàssic a 6 anys. A 13 anys va començar a estudiar jazz en escoles com El Taller de Músics i Jam Session i a 15 anys va començar a treballar com a corista en el territori nacional amb artistes com Arianna Puello i Gertrudis.

Més tard, va començar el seu projecte com a compositora en el grup Another Way, amb el qual va realitzar més de 200 de concerts realitzats en sales com Harlem Jazz Club, Hard Rock Cafè i Razzmatazz, on en aquesta última va guanyar el premi a la millor veu en la 5a edició del concurs “Big Cast Live!”. En paral·lel va liderar la formació “Atenea Carter & The Mighty Might”, amb els quals va llançar un disc “Together and Free”, on Atenea compon les melodies i part de les harmonies.

Després de finalitzar la seva trajectòria amb Another Way i amb The Mighty Might, actualment Atenea Carter s’embarca en un nou projecte en solitari com a cantant, teclista i compositora, en un estil neo soul / R&B / jazz que porta als escenaris tant com solista (a teclat i veu), i també amb el quartet “Groove Collective”. Amb la suma dels anys d’experiència en els escenaris i noves cançons pròpies carregades d’energia, sentiment i veritat, Atenea Carter mostra la seva faceta, més sorprenent i sincera que mai.

El cicle de Jazz a la fresca de la Cava arribarà aquest dissabte al seu tancament. Aquest divendres hi haurà la cita amb Fernando Brox Quartet i el dissabte amb Gili-Romaní. Pel que fa al primer, hi haurà la presentació del nou àlbum “Broxilla”, després del recent “Factor Humano”. El flautista malagueny ,resident a Barcelona i titular al Taller de Músics, ha dotat al seu instrument del protagonisme que tradicionalment li ha negat la música improvisada. Tindrem la sort de poder conèixer en directe la seva faceta com a compositor i al capdavant del seu quartet. I en la cloenda, el dissabte, ens visita Gili-Romaní Hot Jazz Cats. El jazz interpretat en clau de s cicle de Jazz a la Fresca a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Jam session liderada per Atenea Carter
To Top