Publicitat
Cultura i Espectacles

Gerard de Pablo estrena àlbum

El nou disc és diu “Afluents”

Pantaleó, nom artístic de Gerard de Pablo
Publicitat

Han estat tres anys de silenci en els que Pantaleó, nom artístic de Gerard de Pablo, de Terrassa, s’ha submergit en un procés d’introspecció personal i artístic. Durant aquest temps de pausa ha realitzat “Afluents”, que acaba de veure la llum aquest divendres i que en farà una presentació a la Casa de la Música aquest diumenge, però a porta tancada i per a un públic del seu entorn proper.

L’autor explica que “Afluents” “és una producció en solitari creada a casa i amb molta cura. És un treball que parla del meu propi jo i de la natura que m’envolta, amb les seves contradiccions i els seus punts en comú”. Destaca també que trenca totalment amb treballs anteriors. “Aquest àlbum és el tercer editat fins ara i suposa una renovació total amb els anteriors. És una altra pel·lícula perquè ha de sortir després de deixar la meva banda Pantaleó i, per tant, és molt més personal”. El canvi de rumb ve marcat perquè a “Afluents” deixa enrere el so pop i lluminós dels últims àlbums per endinsar-se en un folk més introspectiu, d’estil indie, però sense prendre el to melòdic de les seves composicions.

Assaig obert
De Pablo el donarà a conèixer en un assaig obert a la Casa de la Música de Terrassa perquè ha comptat amb una beca per la producció. A l’escenari estarà acompanyat per Anaïs Vila (veu) Jesús Costelago (teclats) i Raúl Pérez, bateria, percussió, bss synth i veu. Amb aquesta presentació, el músic clourà una residència dirigida per l’Abel Coll a la Casa de la Música de Terrassa que va començar aquest dijous.
De Pablo confia que podrà fer un concert per presentar el seu nou disc a Terrassa, però encara no ha pogut concretat dia i lloc. De moment, ho farà a Barcelona, a La Nau Bostik, el dia 15 d’octubre. Allà li donarà el tret de sortida de manera oficial. Després de la promoció a les xarxes socials.
“Afluents” ha estat autoproduït pel mateix Gerard de Pablo, amb el suport de Jordi Masan. Ha estat enregistrat a l’estudi terrassenc Temps Record i també a la Bucbonera Studios, mesclat per Panxi Badii i masteritzat per Víctor García a Ultramarinos Records.

Publicitat
Gerard de Pablo estrena àlbum
To Top