Publicitat
Cultura i Espectacles

Cap de setmana de sardanes

Participaran les cobles Ciutat de Terrassa, Mil·lenària i Sant Jordi

Una aplec de sardanes a la plaça Vella
Publicitat

El pròxim cap de setmana tindrà lloc la 48 edició de la Diada-Aplec de Terrassa. Serà un cap de setmana dedicat a la sardana que enguany se celebrarà al Parc de Sant Jordi i, en cas de pluja, al Recinte Firal del Passeig del 22 de juliol. L’aplec comptarà amb les cobles Ciutat de Terrassa, Mil·lenària i Sant Jordi. El programa s’obrirà el dissabte i continuarà el diumenge al matí i a la tarda. Les cobles tindran un gran protagonisme amb la interpretació d’un munt de peces sardanístiques. En el repertori hi figura alguna composició dedicada a la nostra ciutat com “Ofrena a Terrassa” i “Terrassa al món”. La primera correspon a Ricard Viladesau i la segona a Fréderic Guisset. L’organització ha donat algunes indicacions per participar en l’aplec popular, com ara que caldrà inscriure’s el mateix dia a l’entrada del parc i que per ballar serà amb grup bombolla per la pandèmia sanitària. També han informat que l’aforament serà limitat.

Publicitat
Cap de setmana de sardanes
To Top