Publicitat
Cultura i Espectacles

Lildami publica “Si vols”

El raper terrassenc avança nou treball discogràfic

El raper terrassenc Lildami

Lildami continua sorprenent amb cada llançament que publica. “Si vols” és una cançó on el raper terrassenc acosta el seu estil urbà a sonoritats pròpies del pop rock i l’indie. Parla de l’experiència de l’amor a primera vista, de les primeres sensacions i emocions que provoca una persona a la que acabes de conèixer… i de retruc, també parla dels temors i les inseguretats a l’hora de fer el primer pas, de llençar el primer petó.

“Si vols”, que és el primer avançament del que serà el seu nou EP “Cal Damià”, compta amb la producció dels barcelonins Kickbombo i del grup de Bilbao Huntza, que aporten una veu femenina i en euskera molt personal que enfila la cançó a un altre nivell.

El videoclip que acompanya la cançó està firmat per Pau Griera, el fotògraf habitual de Lildami, i està inspirat en la sonoritat i l’estil estètic del pop rock dels 2000, però des d’un prisma actual. El color predominant és el rosa, que apareix subtilment a tot el clip. Ha estat rodat al Pantà de Sau, Caldes de Motbui i a la Mina de sal de Cardona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Lildami publica “Si vols”
To Top