Publicitat
Cultura i Espectacles

Pep Plaza i molts més

L’actor actua avui a La Factoria Cultural

El conegut actor de “Polònia” (TV3) presenta avui dissabte un monòleg en el qual encadena infinitat de personatges. Alguns d’ells els hem pogut veure a la televisió i a escoltar a la ràdio. Acompanyat per una guitarra i un pianista en directe, Pep Plaza converteix el seu món de personatges en un fil teatral que comença i no se sap ben bé on acaba.

“Ara més!” és un espectacle fet d’un munt d’històries encadenades i desencadenades dalt de l’escenari just quan l’actor celebra 25 anys d’escenari. Després d’estar 10 anys en espectacles en solitari –imitacions, festes d’empresa, monòlegs, entre altres– es va presentar al seu primer càsting. Ha col·laborat en diferents programes de televisió, “Set de nit” (TV3), “Homo Zapping” (Antena 3), “Polònia” i “Cracòvia” (TV3) i entre altres. També ha presentat les campanades de Cap d’Any a la cadena catalana i ha col·laborat amb els programes d’Andreu Buenafuente i Toni Clapès.

La faceta d’humorista i actor de Pep Plaza es va començar a forjar al teatre amateur mataroní i a la ràdio local d’Argentona i Arenys de Mar. Va estrenar la seva primera funció d’imitacions en solitari, amb “Clònica d’humor”, l’any 2009. Fins avui ha estrenat els monòlegs “I ara què més?”, l’any 2013 al Club Capitol, “Pep Plaza en directe” i “Pep a banda”, ambdós últims amb acompanyament musical en viu.

Publicitat
Pep Plaza i molts més
To Top