Publicitat
Cultura i Espectacles

12 hores de terror en pantalla gran

Els clàssics s’han projectat al Cinema Catalunya pel Festival “12 hores fantàstiques” durant la Setmana del Cinema

Actors i actrius de l'Embarral espantaven el públic durant les 12 hores fantàstiques / LLuís Clotet

A les portes de Halloween, la tradicional festa internacional del terror, el Cinema Catalunya s’ha convertit en l’epicentre de la quarta edició de la Setmana del Cinema de Terrassa, ideada per ressaltar el potencial audiovisual de la ciutat. Durant tot el dia d’avui, el cinema local ha ofert “12 hores fantàstiques”, una selecció de pel·lícules que conformen el còctel perfecte entre terror i fantasia. És el segon any que el cinema duu a terme la iniciativa, tornant enguany després d’un any en blanc per la pandèmia.

La projecció continuada ha començat avui a les 11 hores amb “E.T., el extraterrestre”, destinada a atraure a un públic familiar i infantil, perquè els nens i nenes podessin gaudir també d’un terror per a tots els públics.

Seguidament, a la 13:3o hores ha estat el torn d’“El exorcista”, i a les 16:15 hores “El hijo”, dos clàssics de terror que han aplegat els fans més entregats i entusiastes.

L’Àlex Sequera  i la Sandra Esteban són dos d’ells, que han vingut al matí i retornat a la tarda per gaudir de “El día de la bestia” de les 18:15 hores, “Reservoir Dogs”, la pel·lícula escollida per votació popular que s’ha projectat a les 20:45 hores, i “Joker”, a les 23 hores. 

“No em volia perdre aquests clàssics. És una manera de poder veure’ls en pantalla gran sense haver d’anar a una sala específica de Barcelona. Em sembla una bona manera de mostrar el potencial d’aquí” ha explicat l’Àlex.

L’entrada per a cada pel·lícula costava 5 euros, però la Carme s’ha tret l’abonament de 24 euros per gaudir de totes les projeccions. Terrassenca i admiradora del gènere, agraeix que es potenciï la cultura a la ciutat: “Sóc habitual del Cinema Catalunya. Personalment, m’agrada molt el terror. Estic contenta amb la iniciativa i crec que és una bona manera de potenciar que la gent de Terrassa conegui aquest gènere. A més, totes les activitats culturals que s’organitzin a la ciutat sempre són benvingudes” ha assenyalat.

L’organització s’ha fet amb enormes dosis d’il·lusió, i des del cinema estan satisfets amb la rebuda. “Intentem oferir una programació variada entre el terror i la fantasia. Amb aquesta iniciativa pretenem que la gent s’endinsi més al Cinema Catalunya, captar nous espectadors que el tinguin com a cinema de referència a la ciutat” ha afirmat Maite Piqueras, responsable del Cinema Catalunya.

Per adornar les sales, els voltants de l’indret i el carrer Sant Pere, actors i actrius de la productora artística egarenca l’Embarral s’han encarregat de fer l’esdeveniment més divertit i terrorífic “espantant” el públic disfressats de diferents personatges mítics de pel·lícules de por.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
12 hores de terror en pantalla gran
To Top