Publicitat
Cultura i Espectacles

El Festival Cinema Castells es farà al MNACTEC

El festival tindrà lloc entre el 26 i el 28 de novembre

Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya a Terrassa

El  Festival Cinema Castells se celebrarà entre el 26 i el 28 de novembre al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica.  En aquest festival, un  total de sis treballs audiovisuals participen en la secció competitiva.  Es tracta de produccions entrenades entre els anys 2019 i 2021, una part de les quals han estat produïdes durant els mesos de la pandèmia, en què l’activitat castellera ha estat aturada.

Les temàtiques que aborden aquestes produccions són diverses: des de la preparació del Concurs de Castells del 2018, fins a la diada de Santa Úrsula de 2019, en què es va carregar per primer cop a la història, i per partida doble, l’inèdit 3de9sf. Dos dels documentals aborden aspectes de la història recent dels castells: El Concurs del 1970, una fita important de la història contemporània dels castells, i la diada de Santa Úrsula de 1981 que, a Valls, obria la segona època d’or dels castells.

Publicitat
To Top