Publicitat
Cultura i Espectacles

Doble concert amb Joana Serrat i Boria

Doble concert de música moderna a a Nova Jazz Cava

Doble proposta del cicle Terrassa Música Moderna per aquest diumenge,a les 20 hores, a la Nova Jazz Cava.  Per una banda, Joana Serrat retorna amb “Hardcore from The Heart”, el cinquè àlbum de la seva flamant discografia. Serrat es serveix del llibre de la sexòloga Annie Sprinkies -del mateix títol-, per a dur a terme un viatge introspectiu que, a través de les seves lletres i música, confronten a l’osonenca davant d’un reflex de sí mateixa, davant d’una imatge conformada de claraobscurs.

Per la seva banda, el cantant i guitarrista i compositor terrassenc Lluís Bòria presentarà el seu projecte més personal: “Boria”. En aquest projecte transita amb excel·lència enmig de les coordenades musicals de l’indie-folk, emfatitzant en retrats melancòlics que l’artista dibuixa des de la seva visió personal de la vida, la mort i l’amor.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top