Publicitat
Cultura i Espectacles

Miki Núñez, al “Persona infiltrada” de TV3

Convuirà durant 12 hores amb una família de Castelldefels amb arrels brasileres

Miki Núñez, parlant amb la conductora del programa, Marta Torné

El cantant terrassenc Miki Núñez serà el convidat del programa de TV3Persona infiltrada” que s’emetrà dijous a les 22.45 hores. Miki visitarà una família de Castelldefels i haurà d’intentar esbrinar quin dels integrants de la família és la persona infiltrada. Aquest “reality” en forma de concurs té com a presentadora Marta Torné.

El cantant egarenc es trobarà enmig d’una peculiar família del Garraf amb molt sabor brasiler. Com és d’esperar, hi haurà samba, futbol i fins i tot caipirinhes.

A cada capítol, un famós passa 12 hores amb una família anònima amb l’objectiu de descobrir qui no és realment de la família i descobrir-lo. Tant la família com Miki competiran per aconseguir els 5 mil euros del premi. Els espectadors hi poden participar també des de casa a través de l’aplicació de TV3 i optar al premi en cas que Núñez encerti qui és el “farsant”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top