Publicitat
Cultura i Espectacles

VÍDEO: Lildami estrena “Tinc poc temps”

El tema s’acompanya d’un clip rodat a Islàndia

El cantant terrassenc Lildami es mostra més reflexiu que mai a “Tinc poc temps”, el segon avançament del que serà el seu nou EP, Cal Damià.  El nou tema és una cançó trap amb aires nostàlgics que parla del poc temps que ens dediquem les persones. Dura sis minuts.

La cançó compta amb un clip rodat a Islàndia durant un viatge que hi van fer Lildami i el fotògraf i realitzador habitual del raper de Terrassa, Pau Griera. Aquest vídeo pretén reforçar la idea que naixem i morim sols i que la gestió que fem del poc temps que tenim, depèn únicament i exclusiva de cadascú de nosaltres. El clip torna a comptar amb subtítols i amb el color rosa com a leitmotiv.

La part instrumental de la nova cançó inclou una secció èpica de corda i vents produïda per Pau Romero, que ja havia treballat amb Lildami a les cançons “Provença” i “Ramiro”, del seu anterior disc, Viatge en espiral (Halley Records 2021).

La primera cançó que Lildami va avançar de l’EP Cal Damià es titula “Si vols” i compta amb la col·laboració d’Huntza i Kickbombo.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
VÍDEO: Lildami estrena “Tinc poc temps”
To Top