Publicitat
Cultura i Espectacles

Alba Pujals estrena el seu projecte musical

Lidera el concert del divendres a la Nova Jazz Cava

La trombonista terrassenca Alba Pujals

De la programació de la Nova Jazz Cava per aquesta setmana destaca el concert de la música terrassenca,  d’Alba Pujals, que mostrará el seu material més recent al capdavant d’un sextet de bandera on la compositora i trombonista desenvolupa el seu talent creatiu que ben aviat es materialitzarà en debut discogràfic com a líder. A cavall entre casa seva i Nova York on ha incrementat el seus dots a la Juilliard School amb Wynton Marsalis, Pujals segueix liderant amb força diverses formacions i projectes, alhora que forma part de bandes punteres de l’escena com The Bop Collective d’Irene Reig, Smack Dab Big Band o Lluc Casares Septet. El concert serà aquest divendres, a les 22 hores. 

Homenatge a Josep Maria Francino

Per altra banda, la Jazz Cava vol compartir el dol per la pèrdua d’en Josep Maria Francino que va morir l’1 de desembre als 74 anys víctima de la Covid. Sempre vinculat a la música, home de ràdio i referent de la història radiofònica a Catalunya, director de l’edició olímpica del Festival Jazz Terrassa l’any 1992 i “beatlemaníac” fins al moll de l’os, el Josep Maria havia de ser a l’escenari de la Nova Jazz Cava. Fundador a Terrassa i després a Olot dels Magical Mystery Grup, els seus companys han volgut que la música dels estimats Beatles no deixi de sonar i han preparat un concert d’homenatge que es farà aquest dissabte a les 22 hores.

Abans que tot això passi, hi haurà la  Jam session amb el Taller de Músics d‘ESEM que presenta “Boira Collective”. Serà aquest dijous a les 21 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Alba Pujals estrena el seu projecte musical
To Top