Publicitat
Cultura i Espectacles

Concert dedicat als ídols del rock

Més música a la Nova Jazz Cava amb Les Buch

L'espectacle és un homenatge al rock internacional

Cap de setmana amb molta música de tots els estils. La més moderna passejarà per la Factoria Cultural (LaFaCT) i la Nova Jazz Cava de Terrassa. La FaCT presenta aquest diumenge, a les 18 hores, “ We love Rock”, un espectacle tribut que parteix de la mirada d’un locutor de ràdio per fer un emotiu viatge a través dels temes mítics que han alimentat la memòria col·lectiva de generacions i generacions d’amants de la bona música.

Aquest concert de format especial està dissenyat per a tota la família. És un espectacle que conté humor, música, diversió, nostàlgia, fantasia i la participació de públic. Tot això s’uneix per homenatjar els grans himnes del rock més internacional. Entre el repertori sentirem una vintena de temes de Status quo’s, Chuck Berry, Guns&Roses, ACDC, Bruce Springsteen, Queen, Bon Jovi, The Beatles, The Rolling Stones, Patti Smith i Nirvana entre d’altres.

“We love Rock” porta el segell d’Extresound producciones, Planeta Fama i Yllana. Els tres s’han aliat de nou després de l’èxit obtingut amb altres concerts que també hem pogut gaudir a LaFACT Cultural, Un d’ell va ser “We Love Queen”, que es repetirà de nou el 19 de març de 2022.

Per altra banda, la Nova Jazz Cava acollirà, a les 12 hores, dues propostes. Una d’elles correspon a la banda de punk-rock Les Buch, de Terrassa, i formada per Maria Comelles, Marisa Torrent, Núria Tort i Anna López. Les Buch han publicat “No és No”, el primer tema del seu nou EP. L’altra és The Sappy’s, un grup de rock alternatiu format per quatre joves de Matadepera i Terrassa, que estan component nou disc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Concert dedicat als ídols del rock
To Top