Publicitat
Cultura i Espectacles

Exposició sobre el músic Joan Tomàs i Parés

La mostra s’inaugura demà a la BCT

El músic i compositor barceloní Joan Tomàs i Parés

La Biblitoteca Central de Terrassa acull demà, dimarts, a les 18 hores, l‘acte inaugural de l’exposició “Músic de tot cor” en homenatge al mestre Joan Tomàs i Parés (1896-1967). L’acte comptarà amb la presència de la senyora Liliana Tomàs i Roch, néta del mestre, qui farà una breu explicació del contingut del material exposat. La mostra es podrà veure fins al 17 de gener.

Joan Tomàs i Parés (Barcelona, 1896 – 1967) fou músic i folklorista, i sots-director de l’Orfeó Català. Autor d’una nombrosa producció coral i de notables harmonitzacions de cançons tradicionals catalanes, va dur a terme una important tasca de recerca i recull de cançons i melodies del folklore català.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Exposició sobre el músic Joan Tomàs i Parés
To Top