Publicitat
Cultura i Espectacles

Concert del quartet liderat per Arturo Serra

El músic actua amb format quartet a la Nova Jazz Cava

El vibrafonista Arturo Serra

La programació de la Nova Jazz Cava continua aquest dissabte amb una nova proposta. Es tracta del quartet format el 2021 liderat pel vibrafonista valencià Arturo Serra, considerat un dels més consolidats del panorama jazzístic actual.
La formació abraça un ampli espectre musical, des dels compositors contemporanis fins als més clàssics, amb un repertori que ofereix un gran ventall d’estàndards de jazz, melodies de Broadway, així com composicions pròpies i arranjaments. Serra estarà acompanyat de Santi de la Rubia, al saxo tenor; Pedro Campos, al contrabaix i Santi Colomer, a la bateria. El concert tindrà lloc a les 22 hores.

Guanyador del primer Premi del Festival de Jazz de Getxo el 1993, el músic valencià treballa des d’aleshores en diferents formacions així com liderant el seu projecte en formació de quartet, quintet i sextet. Serra ha participat a nombrosos festivals nacionals i impartint cursos d’improvisació a tot el territori espanyol. Actualment, és professor de l’Orquestra Filharmònica de Màlaga.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Concert del quartet liderat per Arturo Serra
To Top