Publicitat
Cultura i Espectacles

Jazz liderat Javi Pareja, Giuseppe Campisi i Luismi Segurado

Tres concerts amb música de tots els estils

Javier Pareja, flautista

L’agenda de concerts de la Nova Jazz Cava s’obre aquest dijous amb la Jam session  que tindrà com a protagonista a Javi Pareja, a la flauta, acompanyat de Vicente Marín, al piano, Joan Humet, al contrabaix, Pau Gurpegui, a la bateria.  Divendres es presenta el projecte “About Sicily”, el nou treball de Giuseppe Campisi que entrecreuar la música siciliana i el jazz. Sota aquest nom, el contrabaixista i compositor illenc presenta el seu nou àlbum “Terra Ca Nun Senti”, enregistrat als Països Baixos just abans de l’eclosió de la pandèmia. Finalment ha vist la llum el tercer treball com a líder de Campisi, actualment resident a Barcelona i convertit en un dels músics indispensables de l’escena.

El contrabaxista i compositor Giuseppe Campisi

Membre de la factoria The Changes amb els projectes de Pol Omedes, Oriol Vallès o Irene Reig, també l’hem escoltat darrerament amb la nova proposta d’Alba Pujals i amb els seus compatriotes Paolo Sorgi i Anthus. Projectes tots ells presentats a la Nova Jazz Cava on Campisi debutava l’any 2018 i on l’escoltarem la pròxima edició del Festival Jazz Terrassa com a puntal rítmic de la Barcelona Art Orquestra. Giuseppe Campisi, al contrabaix i composicions i arranjaments; Alba Armengou, veu i trompeta, Lucas Martínez, al saxo tenor, Joan Monné, al piano i Lluís Naval, a la bateria.

El pianista salmantí Luismi Segurado Quintet

El concert del dissabte comptarà amb Luismi Segurado Quintet. El pianista salmantí Luismi Segurado torna a la Nova Jazz Cava on el descobríem el 2019 amb el quartet de Joan Casares  i en projectes com “Charlie Parker Centennial Celebration” o el Ramon Fossati Qaurtet. Ara ho fa en qualitat de líder i per presentar el repertori del seu tercer treball discogràfic pel segell barceloní ”Fresh Sound Records”. Estarà acompanyat d’Òscar Latorre, a la trompeta, Cesar del Val, saxo tenor, Giuseppe Campisi, contrabaix, Joan Casares, a la bateria

Enregistrat el proppassat desembre i a punt de publicació, l’actual quintet de Segurado ens proposa descobrir en primícia els nous temes originals impregnats hard bop en l’òrbita dels Jazz Messengers i algun que altre tint “monkià”.

La carrera professional de Luismi Segurado s’ha desenvolupat a Donostia i actualment a Barcelona. Gaudeix de les referències “Tritones y Serendipia” de 2017 i “Hociology” de 2019 amb el seu trio i la col.laboració de Jordi Rossy, ambdós treballs editats amb Fresh Sound Records. Segurado recull amb escreix el llegat de grans músics com Bill Evans, Ahmad Jamal, Oscar Peterson, Winton Kelly o Bud Powell.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Jazz liderat Javi Pareja, Giuseppe Campisi i Luismi Segurado
To Top