Publicitat
Cultura i Espectacles

Jam sessions gratuïtes al “foyer” del Principal

El nou cicle vol dinamitzar l’espai de restauració que gestiona Prodis

Gemma Plans inaugura el cicle aquest divendres

L’Ajuntament de Terrassa, a través de Terrassa Arts Escèniques, impulsa el cicle #PrincipalJam. Es tracta d’un seguit de jam sessions que es duran a terme a l’espai “foyer” del Teatre Principal durant quatre divendres dels mesos de febrer, abril, maig i juny. El cicle es posa en marxa amb la col·laboració de Prodis, entitat que gestiona el servei de bar del Teatre Principal.

El nou programa començarà el divendres 25 de febrer a les 22 h amb l’actuació del conjunt “Gemma Plans Project més convidats”, amb Gemma Plans a la veu, Txema Riera al piano, Philip Bonet al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria. Un cop finalitzada l’actuació i després d’una breu pausa, els artistes principals convidaran altres músics a tocar i crear conjuntament a partir de la improvisació.

La regidora de cultura, Rosa Boladeras explica que “aquest projecte forma part del nou centre de creació d’arts vives de Terrassa i neix amb la voluntat de crear nous públics i d’obrir a la ciutat un gran equipament com el Teatre Principal, que miri al carrer com un espai obert a tothom i que aculli diferents propostes artístiques».

En aquesta mateixa línia, Daniel Jorquera, gerent de la Fundació Prodis, considera que “aquestes jam sessions mensuals són un nou pas en el camí per obrir aquest espai a la ciutat, i per tant una nova oportunitat per conèixer el que estem fent a Prodis, donant oportunitats laborals i formatives de qualitat al nostre col·lectiu, en un espai fantàstic i amb un ambient immillorable».

Les jam sessions que es duran a terme fins al proper mes de juny estaran acompanyades per una oferta gastronòmica preparada per a l’ocasió pel personal de Prodis, gestor del bar del Teatre Principal. Les següents estan programades els divendres 22 d’abril, 20 de maig i 17 de juny a les 21.30 h. Tots els concerts són gratuïts, amb aforament limitat a 40 persones, i caldrà fer reserva prèvia a través del correu electrònic  info@prodis.cat o mitjançant un missatge de Whatsapp al telèfon 615 63 93 02.
Més informació a: https://terrassaartsesceniques.cat/activitats/principaljam/

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Jam sessions gratuïtes al “foyer” del Principal
To Top