Publicitat
Cultura i Espectacles

Pel·lícula i música al Districte Zero

Cicle d’activitats al Districte Zero de la Casa de la Música

Un fragment de la pel·lícula infantil "El nen i el món"

Un any més, la Casa de la Música de Terrassa participa en el Cicle infantil i juvenil del Districte Zero. El programa, que fa deu anys que està en marxa, té com a premissa que els infants i els joves són el públic de demà i és per això que és importantíssim oferir-los cultura de qualitat.

Enguany, la casa s’hi suma amb dues activitats. Per una banda, la projecció de la pel·lícula “El nen i el món” (dissabte 26, a les 18 hores) a El Vapor. El film proposa un viatge musical i oníric que il·lustra els dilemes del món actual sota la mirada innocent d’un infant.

La història té com a protagonista un nen petit que viu amb la seva família en una idíl·lica zona rural del Brasil, fins que el seu pare ha de marxar a treballar a la ciutat. El nen decideix emprendre un viatge per trobar-lo, una aventura apassionant que el portarà a descobrir un altre món controlat per la tecnologia, les màquines i els mitjans de comunicació. Una realitat que el nen contemplarà amb els seus ulls d’infant, intentant sobreviure sempre de la manera més juganera i innocent.

La segona activitat (9 d’abril, a les 18 hores) és un taller d’ukelele per a famílies amb Salva Rey, autor del manual sobre aquest instrument. Salva ha desenvolupat un mètode amb l’educadora musical Sonia Jiménez. Tots dos presentaran el llibre que han escrit plegats i faran una classe d’ukelele en família molt especial. Poden assistir mares i pares amb infants a partir de 7 anys. Els adults poden optar per participar activament o bé quedar-se com a espectadors.

Els ukeleles es poden llogar per 5 euros i quedar-se’l al final de la classe amb un 10% de descompte i reemborsament dels 5 euros, ja que la marca col·laboradora és de Terrassa. A més de la Casa de la Música, el Districte Zero de Terrassa compta amb L’Embarral, la llibreria Synusia, Les Pisanes i Tub d’Assaig 7.70 i el Corralito. 

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Pel·lícula i música al Districte Zero
To Top